vineri, 30 martie 2012

ANEMONA FLOREA - RETINOPATIE


Buna!Ma numesc Simona Mateiescu si sunt din Lugoj,jud Timis.Va scriu cu gandul de a va povesti povestea unei minunate fetite de 1 an si 9luni,ANEMONA FLOREA,care la numai 5 luni a fost diagnosticata cu retinopatia,desprindere de retina,in gradul 5.Sansele sale la o operatie au fost minime atat in spitalele din tara noastra cat si in Budapeste,sperantele s-au spulberat,dar totodata reaparute cu ajutorul unui alt caz asemanator,dar pt aceasta sansa de a fi operata in SUA,are nevoie de 30.000 de USD de care parintii nu dispun.Cu ajutorul nostru,al tuturor si mai ales celor care suntem parinti,eu tin sa cred si sa sper ca un ajutor din partea tuturor cat de mic si nesemnificativ poate sa ii redea sansa acestei fetita de a vedea lumina soarelui si rog si sper ca oamenii cu suflet mare va dori sa o ajute impreuna cu mine si parintii ei ca sa fie un copil normal,pe care fiiecare parinte si-l doreste.Anemona locuieste in com Ghizela,din jud Timis alaturi de parintii ei.Pt cei interesati mai mult de acest caz,ofer un nr de tel al mamei acesteia,care poate fi contactata si poate oferii mai multe informatii 0730359528,sau 0748434018 CRISTINA
VA MULTUMESC!

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE RETINOPATIE INTRATI PE SITE-UL:

http://www.retinopatiecopii.ro/

O noua sansa pentru Anemona

Pe Anemona ati cunoscut-o acum cinci luni. Nu vazuse lumina soarelui, din cauza unei boli grave - retinopatie, de gradul 5. Cazul ei v-a impresionat. Ati donat banii necesari, iar fetita a ajuns la operatie, in America. Acum, isi vede parintii, se joaca si se bucura de o copilarie normala, cum au si ceilalti copii. Parintii ei va sunt recunoscatori pentru ca le-ati redat fericirea.

 

 

luni, 5 martie 2012

Ochelari pentru Anemona

Micuţa de 2 ani şi jumătate, din Lugoj, operată la un ochişor la spitalul Beaumont din Detroit, încearcă din răsputeri să-şi câştige vederea.
Anemona Florea se joacă, este mai vioaie şi face exerciţii de recuperare, după ce medicii americani au intervenit chirurgical la ochişorul stâng, cel mai puţin afectat de retinopatie. În vară, îi vor face următoarea operaţie, la ochiul drept.
Acum, marele ajutor este perechea de ochelari, comandă specială, pe care Anemona o poartă cu mare încântare fiindcă reuşeşte să vadă obiectele.

Anemona vede cu ochişorul operat

Anemona Florea, copila de 2 ani şi jumătate din Lugoj, diagnosticată de la naştere cu retinopatie, este bine. 
Micuţa a fost operată la ochiul stâng, pe 27 ianuarie, la Beaumont Hospital, din Detroit, s-a întors zilele trecute în România.
"Suntem foarte mulţumiţi de evoluţia post operatorie. Ane a început să vadă la câţiva centimetri, iar peste trei săptămâni vom primi din America şi ochelarii care o vor ajuta să vadă mai bine. În vară va avea loc a doua operaţie, la ochiul drept. Mulţumim din inimă tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem cu Anemona în America şi să-i salvăm vederea", ne-a spus Cristina, mama copilei.